De Assistent

Waarom de Noodverlichting Assistent?

Iedereen moet kunnen werken en leven in een veilige omgeving. Met noodverlichting kunnen we dit realiseren. Noodverlichting wordt vaak gezien als een noodzakelijk kwaad. De controle van noodverlichting wordt vaak gezien als overbodig. Ieder jaar moet de noodverlichting gecontroleerd worden. Tijdens deze controle wordt de accu en lamp getest op de een aantal belangrijke punten. De lamp in de noodverlichting gaat gemiddeld 1 jaar mee, de accu gemiddeld 4 jaar. Met deze termijnen wordt de werking van de noodverlichting gegarandeerd. De noodverlichtingsassistent is onderdeel van Elektro technisch bureau A. Hogenes. Met onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van noodverlichting, kijken wij met een kritische blik naar uw installatie. Want alleen het beste is goed genoeg voor uw veiligheid.

Hoe garanderen wij uw veiligheid?

L1001839Noodverlichting moet ieder jaar gecontro-leerd worden. Dit betekent dat uw installatie ieder jaar wordt getoetst aan de Europese normen voor noodverlichting. De noodverlichting assistent is onderdeel van Elektro technisch bureau A. Hogenes. Wij hebben goed opgeleide professionele inspecteurs, die garant staan voor uw veiligheid. Onze prioriteit is de veiligheid van u en uw omgeving. Ieder jaar testen onze inspecteurs uw installatie op een groot aantal punten. Wij testen de noodverlichting, controleren of de vluchtwegen nog kloppen en controleren of de vluchtdeur nog naar behoren werkt. Ook kijken wij verder dan de noodverlichting! Wij checken meteen of andere elektrotechnische installaties ook nog voldoen aan de eisen. Met de noodverlichting assistent bent u zeker van een veilige werk- en leefomgeving.

Wat doet de noodverlichting assistent?

Wij bieden u een keus uit overzichtelijke contracten zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Na afsluiting van het contract inventariseren wij eerst de aanwezige noodverlichting. Alle noodverlichting wordt geregistreerd in Checkmore, een applicatie voor noodverlichtings-onderhoud.

Wij bieden u een keus uit 3 contracten:

 

 

 

Onder het jaarlijkse basiscontract valt de inspectie van de noodverlichting. U ontvangt na inspectie een uitgebreid inspectierapport. Onder het advanced-contract valt een uitgebreide inspectie en de nodige vervanging van lamp en accu. Ook hier ontvangt u een noodverlichting inspectierapport. Dit contract heeft een looptijd van minimaal 4 jaar.

Het derde contract is gebaseerd op energiebesparing. Alle armaturen worden vervangen door LED-armaturen. Een enorme energiebesparing zal blijken. Ook ontvangt u een uitgebreid inspectierapport, dit contract wordt afgesloten voor minimaal 5 jaar.
Kijk voor onze scherpe prijzen op onze tarievenpagina.

Heeft u meer vragen over de Noodverlichting Assistent? Klik dan op de button

Contact opnemen

Wie is de Noodverlichting Assistent?

De noodverlichting assistent is onderdeel van Elektro technisch bureau A. Hogenes. Wij zijn gespecialiseerd in de elektrotechniek en leveren alleen betrouwbare en veilige installaties. Samen met onze kennis van noodverlichting zijn wij uw ideale onderhoudspartner.

Contact

Noodverlichting Assistent
Distributieweg 21
2404 CM Alphen aan den Rijn
  • T: 0172 – 74 55 50
  • F: 0172 – 74 55 59