Merken

Welke merken noodverlichting zijn er?

Er zijn meer dan 100 verschillende merken noodverlichting in Nederland. De noodverlichting assistent licht graag voor u een aantal merken uit. Een aantal van deze merken noodverlichting zijn ook te verkrijgen in bijvoorbeeld België en Luxemburg.

Met welke merken noodverlichting werken wij?

De noodverlichting assistent werkt eigenlijk met alle soorten merken noodverlichting. Wij zijn vaak natuurlijk afhankelijk van de bestaande noodverlichting. Vervolgens gaan wij deze ook inspecteren en zorgen we bij die merken noodverlichting voor het juiste onderhoud. Wij werken met de online applicatie Checkmore.

Door middel van deze applicatie kunnen wij het onderhoud sneller en efficiënter uitvoeren. In de database van dit programma staan alle merken noodverlichting en de hierbij horende armaturen. Vanuit deze applicatie kunnen Met welke merken noodverlichting werken wijwij precies zien wanneer de noodverlichting voor het laatst is gecontroleerd, wat er wanneer vervangen moet worden.Ook staat er precies in welke lamp en batterij er bij welke soorten en merken noodverlichting horen.

Op het moment van vervanging van armaturen werken wij met een vast aantal merken noodverlichting. Dit zijn de merken noodverlichting van Van Lien, Famostar, Blessing, HBI en Etap. Deze merken noodverlichting hebben een groot assortiment voor alle soorten toepassingen. Ze zijn altijd op voorraad bij onze groothandel en deze merken noodverlichting hebben ook veel innovatieve energiebesparende armaturen.

Wie is de Noodverlichting Assistent?

De noodverlichting assistent is onderdeel van Elektro technisch bureau A. Hogenes. Wij zijn gespecialiseerd in de elektrotechniek en leveren alleen betrouwbare en veilige installaties. Samen met onze kennis van noodverlichting zijn wij uw ideale onderhoudspartner.

Contact

Noodverlichting Assistent
Distributieweg 21
2404 CM Alphen aan den Rijn
  • T: 0172 – 74 55 50
  • F: 0172 – 74 55 59